Gelaat

Een stralend huid is je visitekaar voor succes. We kunnen uw huid op veel verschillende manieren verbeteren. Een grauwe huid kan weer stralen, een verslapte huid vindt haar stevigheid terug, pigmentvlekken vervagen of verdwijnen. Om precies te weten van welke behandelingen uw huid het meeste profijt heeft, beginnen we altijd met een uitgebreide huidanalyse. Zodat we precies weten waar uw huid het meest van zal opknappen. En zodat u na de behandeling écht verschil ziet.

 

Basis behandeling

Reiniging van de huid met de daarvoor bestemde reiniging product. daarna word je huid gescrubt en vrijgemaakt van mee-eters en onzuiverheden. Na deze intensive stap wordt de huid tot rust gebracht met een masker en vervolgens massage van het gezicht.
Prijs basis behandeling: €25.-

Diepe behandeling

Hier worden alle stappen van een basis behandeling herhaald met als toevoeging het volgende. Een lekkere stoombad voor het gezicht wordt na de reiniging toegepast. Na het verwijdeten van onzuiverheden wordt een naar uw huid afgestemde ampul ingesluisd met de insluis apparaat. Zo wordt uw huid optimaal gevoed tot aan de diepste laag van de huid.
Prijs diepe behandeling: €35.-

Daimond bresi behandeling

Microdermabrasie is een diepe, mechanische peeling van de huid, waarbij de dode huidcellen worden afgeslepen. Bij de gangbare methode gebeurt dit door ultrafijne aluminiumoxide kristallen tegen het gezicht, hals of decolleté te blazen en direct weer weg te zuigen. Bij de nieuwste diamond microdermabrasie gebeurt dat met een handstuk met een ruw diamanten oppervlak. 

Wat belooft deze behandeling?
Microdermabrasie stimuleert de huid nieuwe cellen aan te maken en de productie van elastine en collageen te verhogen. De behandeling zorgt voor huidverbetering op elke leeftijd en bij elk huidtype: de huid zal er mooi, fris en gezond uitzien en glad en soepel aanvoelen. Grove poriën worden fijner, en fijne rimpels vervagen, net als oppervlakkige acne littekens, huidverkleuringen en andere tekenen van huidveroudering als pigmentvlekken. Als je het in regelmaat doet boek je de beste resultaat.

Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?
Een oppervlakkige microdermabrasie is pijnloos, maar de diepe behandeling die wij als huidtherapeut geven voelt niet prettig, het is een scherp stofzuigertje dat over je gezicht gaat! Na alle soorten behandelingen ziet de huid nog wel enkele uren rood. Na een intensieve behandeling kan die bovendien licht opzwellen en kunnen korstjes op de huid ontstaan die na ongeveer een week weer zijn verdwenen. 
Microdermabrasie is echter een heel gecontroleerde peeling, wij zien meteen wat het doet met je huid, en gaan daardoor nooit te ver. 
je moet wel uitkijken met ze zon voor twee a drie dagen om de kans op pigmentvlekken te voorkomen.
Prijs losse behandeling: € 35,-
Prijs duo behandeling: €50,-